Gegevensbeschermingsdiensten voor specifieke sectoren

De gegevensbeschermingsdiensten van DPO Centre zijn specifiek afgestemd op de behoeften van uw organisatie en uw sector. DPO Centre biedt een pragmatische en flexibele aanpak voor het bereiken van compliance met de AVG, de Britse Data Protection Act en andere EU- en Britse wetgeving op het gebied van gegevensbescherming. Ons grote en breed ervaren team van Functionarissen Gegevensbescherming levert advies en expertise aan uw organisatie, altijd en overal waar u dat nodig hebt.

U profiteert met onze sectorspecifieke diensten van onze kennis en ervaring, die wij hebben opgedaan door met meer dan 850 organisaties samen te werken. Ons FG-team heeft in allerlei sectoren gewerkt en is daarom in staat om de specifieke behoeften van uw organisatie en de markten waarin u actief bent te begrijpen en zich daaraan aan te passen.

U kunt ook op één van de onderstaande opties klikken om ons te spreken

Gegevensbeschermingsdiensten voor bedrijfssectoren

Elke sector moet zich houden aan de wetgeving inzake gegevensbescherming. Elke organisatie moet zich bewust zijn van de vereisten en werkwijzen inzake gegevensbescherming in hun sector en moet vervolgens passende technische en organisatorische maatregelen nemen om aan te tonen dat ze hieraan voldoen. De vereisten inzake gegevensbescherming verschillen per sector, net als de risicobereidheid en de verwachtingen van de klant. Daarom moeten de maatregelen en oplossingen worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw sector.

Onze maatoplossingen voor gegevensbescherming geven uw organisatie toegang tot deskundigen met de vereiste kennis, ervaring, tools en documentatie om u het specifieke advies en de begeleiding te geven die u nodig hebt. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van compliance, maar bouwt u ook aan het vertrouwen, de betrokkenheid en de loyaliteit van uw klanten, waardoor uw organisatie zich onderscheidt binnen uw markt.

Of u nu werkzaam bent in de medische sector en 
gezondheidszorg, software en
 technologie, detailhandel en e-Commerce, financiële sector en verzekeringswezen, het onderwijs of in een non-profitorganisatie; ons uitstekende team van privacy-professionals kan u de sectorspecifieke ervaring bieden die u nodig hebt.

Medische sector en gezondheidszorg

Medische professionals, zorgverleners en organisaties die klinische proeven uitvoeren spelen een sleutelrol bij de bescherming van patiëntgegevens. Onze oplossingen voor de medische en gezondheidszorgsector zijn afgestemd op de relevante wetgeving om ervoor te zorgen dat u compliant blijft en de hoogste normen voor patiëntenzorg handhaaft.

Software en technologie

Organisaties die actief zijn in de software- en technologiesector moeten rekening houden met talrijke aspecten van gegevensbescherming om aan de voorschriften te blijven voldoen. Deze omvatten het in kaart brengen van gegevensstromen, het handhaven van gegevensbeveiliging en internationale gegevensoverdracht. De specialisten van ons FG-team beschikken over de benodigde specifieke kennis en ervaring om deze kwesties aan te pakken en de door u gewenste adviezen en begeleiding op maat te bieden.

Detailhandel en e-Commerce

De detailhandel is voortdurend in beweging en steeds meer producten worden online verkocht. Dit heeft nieuwe en grotere risico’s voor gegevensbescherming gecreëerd en nieuwe nalevingsvereisten ingevoerd, vooral bij elektronische marketing. De gegevensbeschermingsdiensten van DPO Centre zijn specifiek afgestemd op de detailhandel en de e-commercesector. Wij ondersteunen uw organisatie bij het juiste beheer van de persoonsgegevens die u verwerkt, zorgen ervoor dat uw personeel het juiste advies en de juiste opleiding krijgt en zorgen ervoor dat u de commerciële waarde van uw marketing blijft maximaliseren.

Financiële sector en verzekeringswezen

De financiële sector en het verzekeringswezen zijn al sterk gereguleerd en hebben aanvullende nalevingsvoorschriften. Toch is er nog specifieke aandacht nodig voor de naleving van de wetgeving inzake gegevensbescherming. De specialisten in de financiële dienstverlening binnen ons FG-team beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om niet alleen voor compliance te zorgen, maar ook om het vertrouwen van de klant op te bouwen, de merkloyaliteit te vergroten en de betrokkenheid bij al uw producten en diensten te verbeteren.

Onderwijs, scholen en universiteiten

Door de hoeveelheid en de kwetsbaarheid van de verwerkte persoonsgegevens zijn scholen en onderwijsinstellingen, zowel openbare als particuliere, onderworpen aan strenge eisen op het gebied van gegevensbescherming. Wij beschikken binnen ons grote FG-team over onderwijsspecialisten met de vereiste kennis en ervaring, alsmede over de tools en documentatie die nodig zijn om u de benodigde specialistische begeleiding te bieden.

Liefdadigheidsinstellingen en non-profitorganisaties

Liefdadigheidsinstellingen, non-profitorganisaties en verenigingen moeten voldoen aan allerlei eisen inzake gegevensbescherming. Deze eisen betreffen onder meer de omgang met grote databases met persoonsgegevens, de verwerking van gegevens uit speciale categorieën, het delen van gegevens en het gebruik van persoonsgegevens voor marketing. Onze specialisten uit de derde sector hebben met een groot aantal non-profitorganisaties samengewerkt en hen geholpen bij het identificeren van probleemgebieden, het implementeren van passende controles, het verminderen van risico’s en het verbeteren van uw rendement op marketinginvesteringen.

Voordelen van onze uitbestede diensten voor gegevensbescherming

Wij van DPO Centre zijn ervan overtuigd dat onze externe Functionarissen Gegevensbescherming uw organisatie kunnen voorzien van meer expertise en ervaring dan mogelijk is met een kleiner team, een onafhankelijke contractant of een interne werknemer. Ons grote team levert specifieke expertise in elk van de hierboven beschreven sectoren, samen met specifieke kennis van de problemen, processen en praktijken in elke sector. Zo bent u er zeker van dat uw organisatie de kennis en ervaring krijgt die nodig is om snel en effectief de grootste waarde te leveren en het grootste rendement op uw investering te behalen.

U betaalt als bedrijfskosten alleen voor de tijd van uw FG die u gebruikt. U hoeft dus nooit de kosten te te betalen voor bijscholing, secundaire arbeidsvoorwaarden, afwezigheid, vakantie of ziekte, en u vermijdt alle arbeidsverplichtingen.

DPO Centre heeft ook kennis van tal van gegevensbeschermings- en cyberbeveiligingsplatforms, tools, verkopers en softwareoplossingen en biedt zo goed geïnformeerde begeleiding, kortere beslissingstermijnen en een betere keuze.

Zeer kosteneffectief.

Ervaring en gedeelde beste praktijken die zijn opgedaan bij de samenwerking met meer dan 850 cliënten.

Aangewezen functionaris voor gegevensbescherming die op locatie met uw team werkt.

Al bestaande modeldocumentatie die is getest en gevalideerd in verschillende sectoren.

Pragmatisch, duidelijk en oplossingsgericht advies.

VK en pan-Europese expertise.

Oplossingen voor gegevensbescherming in sectoren

Elke sector vereist oplossingen voor gegevensbescherming, maar niet elke sector heeft met dezelfde problemen te maken. De risiconiveaus variëren afhankelijk van sectorspecifieke nalevingsnormen en marktverwachtingen. DPO Centre begrijpt de specifieke vereisten van uw sector en onze experts kunnen uw organisatie oplossingen op maat bieden.

Onze deskundigen hebben veel ervaring met het leveren van diensten op het gebied van gegevensbescherming en compliance voor diverse sectoren. Wij garanderen u ook de gemoedsrust dat u werkt met één van de grootste en bekendste dienstverleners op het gebied van gegevensbescherming.

In welke sector uw organisatie ook actief is; onze deskundige FG’s kunnen oplossingen op maat uitwerken die aan uw behoeften voldoen en de compliance waarborgen.

Medische sector en gezondheidszorg

Software en technologie

Detailhandel en e-Commerce

Financiële sector en verzekeringswezen

Onderwijs, scholen en universiteiten

Liefdadigheidsinstellingen en non-profitorganisaties

Doe hieronder een aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Scroll naar boven