Voordelen van het uitbesteden van uw FG

De uitbestede functionaris voor gegevensbescherming van The DPO Centre biedt flexibele en op maat gesneden ondersteuning, advies en expertise op het gebied van gegevensbescherming voor uw organisatie – waar u zich ook bevindt in het Verenigd Koninkrijk.

De dienst biedt u zeer ervaren en gekwalificeerde functionarissen voor gegevensbescherming (FG’s) die bij u op locatie werken als volwaardig lid van uw team.

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitbesteden van uw FG-rol aan The DPO Centre, maar wij hebben hieronder de tien belangrijkste voor u op een rijtje gezet.

Top 10 Belangrijkste Voordelen

  1. The DPO Centre heeft aan meer dan 850 klanten uit de meest uiteenlopende sectoren diensten op het gebied van gegevensbescherming verleend. Hierdoor beschikt ons team over een veel bredere kennis dan een klein team of één enkele persoon zou kunnen opdoen en onderhouden.
  2. In tegenstelling tot andere uitbestede dienstverleners werken onze FG’s (indien nodig) samen met u in uw kantoren als volwaardig lid van uw team, verdiepen zij zich in uw bedrijfscultuur en hanteren zij een proactieve in plaats van reactieve aanpak op uw behoeften.
  3. Uw FG wordt gekozen uit een team van fulltime FG’s, zelfs één van de grootste FG-teams die er zijn. Zij kunnen dus overleggen met en kennis putten uit hun collega’s, zodat de interpretaties van de wet en de genomen beslissingen worden afgeleid uit een veel bredere en gefacetteerde kennisbasis.
  4. Een FG van The DPO Centre biedt u, in plaats van een zelfstandige persoon, het voordeel van onze voortdurend evoluerende en verbeterende centrale pool van processen en beproefde modeldocumentatie. Dit betekent dat uw FG alleen de nodige tijd besteedt aan het afstemmen van de processen op uw behoeften, zonder dat ze vanaf het begin moeten worden onderzocht en gecreëerd.
  5. Als lid van een groter team kunnen indien nodig extra middelen worden ingezet.
  6. The DPO Centre heeft een uitgebreide kennis van gegevensbeschermings- en cyberbeveiligingsplatforms, -tools, -leveranciers en -softwareoplossingen en kan dus geïnformeerde begeleiding bieden, de beslissingstijd verkorten en de keuze verbeteren.
  7. Uw primaire FG is verantwoordelijk voor de rol en wordt (zonder extra kosten) ondersteund door een secundaire FG, die indien nodig bijspringt. Dit garandeert een naadloze dienstverlening en voorkomt de afleiding, de kosten en het ongemak van het werven van vervangers.
  8. De bedrijfskosten bedragen uitsluitend de tijd van uw FG die u gebruikt, en u hoeft nooit te voldoen aan de kosten van permanente opleiding, secundaire arbeidsvoorwaarden, afwezigheid, vakantie of ziekte. Daarnaast vermijdt u alle arbeidsverplichtingen.
  9. De activiteiten van uw FG worden gecontroleerd en beheerd door het hoofd FG’s van The DPO Centre, zodat ze geen tijd of aandacht van uw managementteam opslokken. De kwaliteit van de dienstverlening wordt ook bewaakt door ons Hoofd Client Services, waardoor we altijd een passende, gestructureerde, gecoördineerde en kwaliteitsgerichte dienstverlening leveren.
  10. Onze FGs’s werken volgens een beproefd takenpakket, dat is ontwikkeld op basis van de samenwerking met allerlei klanten. Elk element van het werkschema is gekoppeld aan de zeven principes van de AVG, wat betekent dat we duidelijk kunnen aantonen en regelmatig kunnen rapporteren hoe het risico zich ontwikkelt en in de loop van de tijd afneemt.
Wij geloven stellig dat deze voordelen er samen voor zorgen dat een FG van DPO Centre deze sleutelrol veel meer waarde geeft dan een klein team, één onafhankelijke contractant of een interne werknemer.
U kunt ook op één van de onderstaande opties klikken om ons te spreken

Voordelen van onze uitbestede diensten voor gegevensbescherming

Dankzij de grondige kennis en ervaring binnen ons team, leveren de diensten van The DPO Centre veel meer waarde voor uw organisatie dan de diensten van een onafhankelijke contractant of een kleiner team voor gegevensbescherming. Wij kunnen aantonen dat wij ervaring hebben met verschillende sectoren en organisaties en onze consultants hebben gewerkt met allerlei platforms, tools, verkopers en software, waardoor wij kosteneffectieve, goed geïnformeerde begeleiding en passende oplossingen kunnen bieden.

Zeer kosteneffectief.

Ervaring en gedeelde beste praktijken die zijn opgedaan bij de samenwerking met meer dan 850 cliënten.

Aangewezen functionaris voor gegevensbescherming die op locatie met uw team werkt.

Al bestaande modeldocumentatie die is getest en gevalideerd in verschillende sectoren.

Pragmatisch, duidelijk en oplossingsgericht advies.

VK en pan-Europese expertise.

Oplossingen voor gegevensbescherming in sectoren

Iedere sector heeft behoefte aan oplossingen voor gegevensbescherming, maar niet iedere sector heeft met dezelfde problemen te maken. De risiconiveaus verschillen per sector, afhankelijk van de specifieke nalevingsnormen en marktverwachtingen. The DPO Centre begrijpt de specifieke vereisten van uw sector en onze experts kunnen oplossingen op maat bieden voor uw organisatie.

Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring met het leveren van diensten voor gegevensbescherming en compliance voor verschillende sectoren. Wij bieden u ook de gemoedsrust dat u werkt met één van de grootste en meest gevestigde dienstverleners op het gebied van gegevensbescherming.

In welke sector u ook werkzaam bent; onze deskundige FG’s bieden u oplossingen op maat om aan uw behoeften te voldoen en compliance te garanderen.

Medische sector en gezondheidszorg

Software en technologie

Detailhandel en e-Commerce

Financiële sector en verzekeringswezen

Onderwijs, scholen en universiteiten

Liefdadigheidsinstellingen en non-profitorganisaties

Doe hieronder een aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Scroll naar boven