Hulplijn gegevensbescherming

De advieslijn van The DPO Centre ondersteunt onze functionarissen voor gegevensbescherming bij het aanbieden van onze functionaris voor gegevensbescherming als een service als een service of EU-vertegenwoordiging. Wij bieden deze dienst ook als een op zichzelf staande service aan organisaties die op zoek zijn naar een Subject Matter Expert (SME)-dienst op maat. Over het algemeen doen wij dit echter pas nadat wij een goed inzicht hebben gekregen in uw gegevensstromen, beleid en bedrijfsprocessen.

Deze advieslijn is vooral nuttig voor onmiddellijk en uitgebreid advies in het geval van een gegevensinbreuk of een ingewikkeld verzoek in verband met Uitvoeren rechten van betrokkenen.

U kunt ook op één van de onderstaande opties klikken om ons te spreken

Hoe werkt de dienst?

De advieslijn wordt bemand door ervaren, gekwalificeerde functionarissen voor gegevensbescherming. De advieslijn is telefonisch of per e-mail bereikbaar tijdens de normale kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

De advieslijn beantwoordt uw vragen over gegevensbescherming wanneer deze zich voordoen.

Indien u behoefte heeft aan gedetailleerde kennis over uw organisatie, zal de vraag worden doorverwezen naar de FG die de specifieke kennis over uw organisatie heeft.

Wij proberen altijd dezelfde dag een eerste antwoord te geven, maar uiterlijk binnen 8 uur.

Onboarding

Voor adviesvragen hebben wij vaak inzicht nodig in uw organisatie, gegevenslandschap en bestaande compliance-raamwerk. Om uw vragen snel, accuraat en volledig te kunnen beantwoorden, moeten we eerst een initiële compliance-evaluatie uitvoeren.

Deze compliance-evaluatie is een belangrijk onderdeel van ons onboardingsproces wanneer wij onze uitbestede functionaris voor gegevensbescherming services op locatie aanbieden.

Voordelen van onze uitbestede diensten voor gegevensbescherming

Dankzij de grondige kennis en ervaring binnen ons team, leveren de diensten van The DPO Centre veel meer waarde voor uw organisatie dan de diensten van een onafhankelijke contractant of een kleiner team voor gegevensbescherming. Wij kunnen aantonen dat wij ervaring hebben met verschillende sectoren en organisaties en onze consultants hebben gewerkt met allerlei platforms, tools, verkopers en software, waardoor wij kosteneffectieve, goed geïnformeerde begeleiding en passende oplossingen kunnen bieden.

Zeer kosteneffectief.

Ervaring en gedeelde beste praktijken die zijn opgedaan bij de samenwerking met meer dan 850 cliënten.

Aangewezen functionaris voor gegevensbescherming die op locatie met uw team werkt.

Al bestaande modeldocumentatie die is getest en gevalideerd in verschillende sectoren.

Pragmatisch, duidelijk en oplossingsgericht advies.

VK en pan-Europese expertise.

Oplossingen voor gegevensbescherming in sectoren

Iedere sector heeft behoefte aan oplossingen voor gegevensbescherming, maar niet iedere sector heeft met dezelfde problemen te maken. De risiconiveaus verschillen per sector, afhankelijk van de specifieke nalevingsnormen en marktverwachtingen. The DPO Centre begrijpt de specifieke vereisten van uw sector en onze experts kunnen oplossingen op maat bieden voor uw organisatie.

Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring met het leveren van diensten voor gegevensbescherming en compliance voor verschillende sectoren. Wij bieden u ook de gemoedsrust dat u werkt met één van de grootste en meest gevestigde dienstverleners op het gebied van gegevensbescherming.

In welke sector u ook werkzaam bent; onze deskundige FG’s bieden u oplossingen op maat om aan uw behoeften te voldoen en compliance te garanderen.

Medische sector en gezondheidszorg

Software en technologie

Detailhandel en e-Commerce

Financiële sector en verzekeringswezen

Onderwijs, scholen en universiteiten

Liefdadigheidsinstellingen en non-profitorganisaties

Doe hieronder een aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Scroll naar boven