Diensten voor gegevensbescherming

The DPO Centre biedt diensten voor AVG en gegevensbescherming om uw organisatie inzicht te geven in uw gegevenslandschap en de beste werkwijzen om aan te tonen dat de wet- en regelgeving voor gegevensbescherming wordt nageleefd. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte ondersteuning, advies en expertise op het gebied van gegevensbescherming aan uw organisatie, waar u ook gevestigd bent.

Wij bieden diverse oplossingen, van op maat gesneden adviesdiensten tot uitbestede ondersteuning door een functionaris voor gegevensbescherming (FG), die worden ondersteund door de ondersteuning, gedeelde beste praktijken en modeldocumentatie. Deze zijn ontwikkeld op basis van de ervaring van The DPO Centre in zijn samenwerking met meer dan 800 organisaties van over de hele wereld. Of u nu een consultant, FG of AVG-vertegenwoordiger nodig hebt; ons deskundige en ervaren team levert het specialistische advies en de expertise die u nodig hebt.

Als u hulp nodig hebt bij de naleving van uw gegevensbescherming, neem dan contact met ons op.

U kunt ook op één van de onderstaande opties klikken om ons te spreken

Onze diensten voor gegevensbescherming

Onze diensten zijn ontworpen om alle problemen op het gebied van gegevensbescherming binnen uw organisatie aan te pakken. Wij bieden adviesdiensten, uitbestede FG’s, AVG-vertegenwoordigers, trainingen en bewustmaking voor het personeel en een advieslijn voor gegevensbescherming, die wordt bemand door ons grote team van deskundige FG’s.

Uitbestede functionarissen voor gegevensbescherming

Onze uitbestede FG-dienst voorziet u van één of meer zeer ervaren FG’s uit ons grote team. Onze FG’s werken met u samen, op locatie of op afstand, als een integraal lid van uw team. Onze deskundige FG’s geven u advies en begeleiding en kunnen uw compliancekader beheren, inclusief uw beleidsdocumenten, gegevenskaarten en Verwerkingsregister, DPIA’s en beoordelingen, overeenkomsten inzake gegevensdeling en -verwerking, reacties op de rechten van betrokkenen en documentatie, evenals uw risico- en inbreukregisters.

Scroll naar boven