Een toekomstbestendig (inter)nationaal kader voor privacy en gegevensbescherming: Highlights van het evenement

mei 13, 2024

Op 25 april 2024 organiseerde The DPO Centre Netherlands een Future-proof (inter)nationaal privacy- en gegevensbeschermingsraamwerk-evenement in Amsterdam.

De avond bood financiële en FinTech-professionals de gelegenheid om in contact te komen met het Nederlandse DPO-team en enkele van de meest urgente uitdagingen op het gebied van gegevensbescherming waarmee bedrijven binnen de sector worden geconfronteerd, te verkennen.

Rob Masson, CEO van The DPO Centre, zei, ‘It was a pleasure to be part of such a positive in-person event and to meet so many senior leaders and privacy experts from the Dutch financial services sector. With our #ONETEAM in The Netherlands continuing to grow our client base and service offering, it was an ideal event in which to showcase our ever-growing expertise.’

Sprekersessies

Stijn Sarneel, Managing Director van The DPO Centre NL, en Dick Barbier, Data Protection Officer (DPO) bespraken een aantal belangrijke privacy onderwerpen en overwegingen voor de Finance sector.

Stijn Sarneel, MD van The DPO Centre NL, zei‘Ik ben erg blij dat ik gisteravond ons eerste netwerkevenement van DPO Centre Nederland in Amsterdam heb mogen organiseren. Dit markeert een mijlpaal in onze uitbreiding en onderstreept onze toewijding aan het faciliteren van kennisdeling over belangrijke privacy onderwerpen in Nederland en daarbuiten. Het was bijzonder inspirerend om in contact te komen met leiders uit de financiële dienstverlening en fintech-sectoren, waarmee het samenwerkingspotentieel binnen deze dynamische sectoren werd benadrukt. Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de connectie die gisteravond is gemaakt en in de toekomst soortgelijke evenementen te organiseren’

Een toekomstbestendig (inter)nationaal kader voor privacy en gegevensbescherming
Scroll naar boven